Logo

Persiske silketæpper

Persiske silketæpper

Du kan finde masser af persiske silketæpper, som kan vildlede dig med deres vævemønstre, hvad enten det er maskinfremstillet eller håndlavet. Man må også være meget forsigtig med, at det, de betaler, er for ægte silketæpper eller falske eller sige kunstige silketæpper. Persiske silketæpper er de tæpper, der er blevet vævet med vævningsteknikken i Persien eller sige iran, og det også for hånd . Det er ikke, at maskinfremstillede tæpper bliver vævet i Persien og er persiske silketæpper. Persiske silketæpper såsom Tabriz, Kashan, Isfahan, Qum silketæpper, er navnene på designene, der stammer fra iran. I Indien fremstiller vi disse og mange andre slags, og på grund af tilpasning af vævemønster benævner vi disse som indo-persiske silketæpper.

For at definere på enkle vilkår er det persiske silkeklæder, der er fremstillet i silke i mange dele af Persien eller Say iran. I gamle tider blev disse kun vævet i Persien, så populært kendt som persiske silketæpper, fordi oprindelsen var Persien. Priserne på disse tæpper var meget høje, ikke fordi disse var dyre, men fordi disse blev opkrævet og solgt til meget høje priser.

For at stille disse slags persiske silketæpper til rådighed blandt mange af dem, fik vi at vide, at hold fra Indien besøgte Persien for at se, hvordan disse tæpper fremstilles, og med den store viden fra team af dygtige vævere i Indien lærte de teknikken meget let og er begyndt at fremstille denne slags tæpper i Indien også, og de sælges som INDO-PERSKE RUGS, fordi teknikken til vævning er fra Persien. Der blev også fremstillet uld, i silke, også begge blander.

Efter dette har vi solgt dette til andre dele af verden til meget gode priser. Efterhånden som tiden gik, blev disse også fremstillet i forskellige knuder, der viser tætheden af tæpperne i henhold til kravene til designene. Nogle af dem, der ikke har råd, disse slags blev også tilbudt lignende udseende i lavere knob.

Brugerdefinerede persiske silke tæpper var de andre skridt, vi tog, hvor vi lavede enkle enkelt tæpper i klientdesign og farver og endda i deres ulige størrelser og benævnt dem som PERSONALISEREDE RUGS.

Silke var altid meget vigtig del af tæpperne, men med ændring af mode og smag er i disse dage motiver i silke med malet uld mere efterspurgte i alle typer traditionelle eller moderne design.