Logo

Om os

Original Silk Rugs (en enhed af Sureka's Group, Mirzapur, U.P., Indien), har startet sin transportør i 2001 som entreprenør for eksportørerne for at lære hver eneste lille ting inden for tæppeindustrien. Vores langsigtede visionære Mr. Bimal Kumar Sureka, plejer at sige, at ”et studie i en institution for at blive læge eller ingeniør, jeg vil få dig til at lære tæpper”. Efter denne læringsrejse og fik tillid til at håndtere håndlavede tæpper og tæpper i bedste kvalitet, startede vi vores eksport i 2005. Senere certificeret som ISO 9001 og 14001 organisation, har vi opnået de nye højder.

Formålet med at have dette websted er at dele vores ekspertise inden for silketæpper, der tilbydes i forskellige mønstre og stilarter. Disse silketæpper er hovedsageligt i håndknyttet, men fremstilles også i håndtuftet og håndvævet afhængigt af kundernes behov. Vi tilbyder forskellige sortiment af silketæpper, der laves i Kashmiri-stil, hovedsageligt persisk design eller anden traditionel design, og på den anden side de moderne design.

Kvalitetssikring:

Når vi taler om kvaliteten, har vi altid fulgt de bedste standarder med perfekt kvalitet, design og engagerede leverancer. At handle med høje kunder og være konsekvent med at levere produkter af ypperste kvalitet rundt om i kloden får os til at føle os stolte. Hovedkanten hos os er, at vi tager tilpassede ordrer, der udføres i henhold til de specifikationer, der er nævnt af kunderne.

Vores infrastruktur:

Vi har adskilt vores infrastruktur i antallet af enheder som farvning af huse, vævningscentre (forskellig for hver type tæpper og tæpper), vægge i specialstørrelse (til brugerdefinerede og specielle ordrer) design sektion, efterbehandlingsafsnit, prøveudvikling, med afsluttende inspektion og pakning af tæpper og tæpper. Vi er forpligtet til at levere bedste tæpper og tæpper fra denne håndlavede æra med hytteindustri. Vi tilbyder regelmæssigt til vores kunder produktinnovationer til de foreskrevne design.

Vores hold:

Vi er stolte over at have det erfarne og dedikerede team i vores organisation, som er vores bagerste knogel. Har autentisk råmateriale til tæpper, farvning huse, designere, væver, finishere, kvalitetskontrollere, tilbyder vi kvalitetsarbejdet til vores bedste bestræbelser, som kan bruges i en hytteindustri. Alle opgaver udføres med høj præcision og effektiv kvalitet, der viser deres dybde af viden inden for deres respektive områder og dedikation til arbejdsopgaverne.

Din tilfredshed - vores mål:

Vi bliver hjulpet af vores værkstedsfaciliteter og effektiv arbejdsstyrke, der gør det muligt for os at opfylde vores kunders bulkkrav, ud over det tilpassede krav til håndlavede tæpper og tæpper. Mens kundetilfredshed er et af hovedaspekterne i vores styringssystem, strækker vores engagement sig ud over kundetilfredsheden. Vi vil også stræbe efter at gøre alt det rigtige første gang og gøre vores bedste for løbende at forbedre os.