Logo

Orientalske tæpper

Oriental Silk Rugs Producenter

Orientalske silketæpper er tæpper, der er designet gennem håndvævning og håndknyttet i områderne Asien, Iran, Kina, Indien, Rusland, Tyrkiet, Pakistan, Tibet og Nepal. Oriental Rugs tilbyder forskellige variationer i uld, uld-silkeblanding og af alt silke. Vi er det mest omtalte firma inden for eksotiske orientalske tæpper fremstillet i uld, silke og specialiserede tæppefabrikanter i Indien, og kan tilbyde det samme i enhver af dine tilpassede størrelser osv..

Før vi definerer, ønsker vi at dele, at alle orientalske silketæpper er persiske tæpper, men at alle persiske tæpper ikke er det orientalske tæpper. Disse er hovedsageligt vævet i forskellige dele af verden, inklusive Indien.

Orientalsk silke tæpper er dem, der er lavet i silke i traditionel design, i håndknyttet mønster af væve. I disse dage bruges også håndtuftede vævemønstre også til fremstilling af denne slags silke tæpper.

Det håndknyttede mønster er fint vævet i forskellige design og farver. Disse design kan være dyr, planter, blomster eller lignende mønstre. Primært er motiverne fine og tætte. Knuderne til vævning bestemme kvaliteten af tæpper, mere tæt, det er, dyrere. Forskellige lande har forskellige mønster af knuder beregning. Indien, siger for eksempel 6/40, 8/32, 9/45 og så videre, dog siger Pakistan 13/13, 14/18, 16/16 og så videre. Som mod Kina, når man fremstiller disse orientalske silketæpper siger 100 linjer, 90 linjer og så videre, som viser kvaliteten af knuder?

De vigtigste garner, der bruges til fremstilling af disse tæpper, er silke i skud og bomuld i varp. Pr. Smag af klient, der er også andet materiale, der bruges ud over silke og bomuld, der er uld. Basen er vævet i uld, og motivene er i silke.

Når du bevæger dig mere for at se farverne, hvor magtfulde de er, skal du være nysgerrig efter at vide det hvordan disse fremstilles. Den første proces er design, hvor farverne er udfyldt i design, som vises på kortet, i henhold til beslutningen om farverne i specifik designfarvning. Farvningen af disse slags orientalske silketæpper er håndfarvet, i hanker, i forskellige gryder, for hver farve.

After the yarn is properly dyed and dried the same are being issued to the weavers for weaving these tæpper, der med deres dygtige håndværk følger mønsteret som nævnt på kortet. Disse slags orientalske silketæpper tager lang tid i vævning, og når vævningen først er forbi, sendes de til vask, så al snavs kommer ud, og garnet viser den nøjagtige farve og mønster. Disse vask også bringe begejstring til tæpper, der viser luksus og rigdom. Disse renses derefter med saks og udskåret hvor det er nødvendigt. Og så med noget mere efterbehandlingsproces, viser det sig at være mesteren Orientalsk tæppe.

Når du taler om størrelserne, kan der laves nogen størrelser pr. Ordrer ud over almindelige størrelser. En can even customize the rug in their design and colour.

Vis næste