Logo

Kashmir Silk Rugs

Kashmir Silk Rugs

Kashmir-silketæpper er bedre form for håndknyttede tæpper, hvis du bare leder efter persisk eller siger traditionelle designs. Dette er fine knuste tæpper, hvor vævningen og alle andre processer udføres for hånd. Et Kashmir-silketæppe er et specielt orientalsk tæppe, der ofte bruges til din gulvdekoration. At være meget fin kvalitet og med stor designfunktion er disse ikke kun på dit gulv, men på din væg.

Kontakt en producent af Kashmir silke tæpper, hovedsageligt i Indien, hvor du kan få dine tæpper til at blive lavet. Silk er naturligt garn og fine silke vævede håndlavede tæpper er Kashmir silke tæpper.

Et sted, der er en egen verden, hvor de udskudte blade fungerer som en velsignelse af gud, hvor den høje lyd fra strømmende vand beroliger høretrommene, hvis skønhed fascinerer observatøren, hvor de udvundne råvarer har en prisværdig kvalitet og holdbarhed . Dette vidunderland er kashmir, Indiens pragt, hvis tilstedeværelse bringer en helt anden type herlighed på indianernes ansigter. Et sådant enormt sted ville naturligvis have en fantastisk type produkt fremstillet, der kan bestå af tøj, kjoler, sengetøj og mange flere. Men bortset fra alt dette er kashmiritæpper meget anerkendt produkt fra denne højt værdsatte destination.

Afshar, Bhakshaish, Bhaktiari, Heriz, Ifshahan, Tabriz osv. Er nogle typer af berømte designs i kashmiri-tæpper har sin egen unikhed. Dette er en af disse typer håndknyttede tæpper, der har det fineste arbejde, der er udført på dem ved hjælp af råmaterialer af bedste kvalitet, der kun findes i kashmir som nævnt ovenfor. Der er få mennesker, der faktisk bliver urolige til at se på disse tæpper. Disse tæpper af fin kvalitet er i stor brug fra det tidspunkt, hvor MUGHALS regerede landet og bærer dets ulighed indtil dato. Det håndværkerskib, der bruges i disse, kan ikke udføres af hvert andet håndværkere og har derfor brug for nogle højtuddannede håndværksarbejdere for at forstå dens delikatesse.

Vi er velsignede over at have den flok arbejdstagere, der forstår den faktiske indsats, der skal bruges bag disse tæpper og sved dag og dag ud for at bevare singlenheden i disse tæpper og selvfølgelig for at tjene vores kunder.

Kontakt os på info@surekasgroup.com for flere detaljer.