Logo

Håndknyttede silketæpper

Håndknyttede silketæpper Producenter

Vi er producenter og eksportører af det eksklusive sortiment af håndknyttede silketæpper, der er tilgængelige til konkurrencedygtige priser. Disse kan tilbydes i abstrakt, moderne eller moderne såvel som i traditionel eller persisk design. Vi har et team af dygtige håndværkere, der arbejder hårdt for at udforme disse luksuriøse gulvtæpper, der tilbydes i forskellige knude kvaliteter. Desuden kan disse også tilpasses efter vores kunders krav.

Silke tæpper er fremstillet i forskellige mønstre, dvs. håndknyttet, håndtuftet og håndvævet. Blandt disse tre er det vigtigste og gamle mønster håndknyttet. Skønheden i hvert silkeområde tæppe i dette mønster er en af de slags og involverer detaljeret håndværk. Håndknyttede silke tæpper er mere komfortabel.

Silke spiller en meget vigtig rolle i tæpper. Dette betragtes som et af de bedste og høje omkostnings-tæpper. Der er mange forskellige mønstre af silke nu dage der bruges til fremstilling af silke tæpper på grund af omkostningsproblemer, men vi foretrækker altid det bedste silkegarn, der bruges til at fremstille vores tæpper, hvilket får dem til at se og føle sig mere luksuriøs.

Håndknyttede tæpper er vævet i forskellige knob og forskellige mønstre. Som persisk, håndknyttet er den, hvor vævemønsteret stammer fra Persien, der i Indien populært kendt som indo- Persisk. På lignende måde er vævemønsteret, der stammer fra Nepal, nepalesisk eller tibetansk tæppe, der er populært kendt i Indien som indo-nepalesisk eller indo-tibetansk. Også andre håndknyttede silke tæpper mønster er i Tyrkiet, hvor knuder er vævet med navn som tyrkiske knuder, der adskiller sig fra ovennævnte 2 vævning mønstre.

Det persiske mønster af håndknyttede silketæpper er også kendt som Kashmir-silketæpper. Medaljion, Gumb kashan, juvel, jagttræ, Hamadan, Ardabil er nogle af de berømte designmønstre, der er lavet i silke i håndknyttet silketæppe.

Disse forbedrer udseendet og følelsen af din bolig. Vores håndknyttede Kashmir-silketæpper involverer detaljeret håndværk og hvert tæppe er et kunstværk.

Vis næste