Logo

Håndlavede silketæpper

Håndlavede silketæpper

Håndlavede silketæpper er hovedsageligt dem, der fremstilles for hånd. Dette dækning håndknyttet, håndtuftet og håndvævet. Silketæpper er kendetegnet ved dets rigdom, udsøgte farve og sjældne glans. Vi accepterer også brugerdefineret ordre, bare send os oplysningerne, så vender vi tilbage til dig.

Hvorfor er vi så begejstrede for silke tæpper, der er håndlavede? Har du nogensinde tænkt på dette?

Vi ønsker alle at have noget, vi kan have som den bedste værdi for pengene, og på samme tid noget, der også er bedst på det meste af måden. Her skal vi ikke vise, at maskinfremstillede tæpper ikke er gode og kun håndlavede, men på samme tid er vi her for at diskutere, hvorfor man skal gå med de håndlavede silke tæpper…

  1.  Disse fremstilles i hytteindustrier af dygtige håndværkere, så at købe disse vil være direkte og indirekte hjælp til dem. Når du køber en del af pengene, går de også til dem.
  2. Disse er autentiske.
  3. Disse er holdbare
  4. Dette er den reelle værdi for pengene
  5. Enhver størrelse vævning er muligt.

he best part in addition to above is that even if you need A SINGLE handmade silk rugs, in your custom sizes or designs, the same can be made.

Der er mange forhandlere og mange fabrikker i mange dele af verden, også i mange dele af Indien, men hver del har deres specialisering. Den bedste del i Indien, og det også i vores region, er, at vi kan fremstille ethvert vævemønster og alle tæpper, du har brug for.

Vi, som er producenter af håndlavede tæpper og tæpper i silke og andet garn, producerer silke og andre håndlavede tæpper, i Indien.